Weight Watchers week 2

Mja.

Na twee weken is er ongeveer een kilo af. Aan de ene kant is dat een beetje ontgoochelend, aan de andere kant moet ik realistisch zijn: zondag was er een feestje voor Wolfs zevende verjaardag, en heb ik ’s morgens anderhalve chocoladekoek gegeten, in de namiddag oliebollen, en ’s avonds wafels en suikerbrood. Ik heb dan ook al mijn punten opgegeten, tot en met het laatste vrije punt en de gewonnen activiteitenpunten. Dat is niet echt mijn gewoonte. En ik heb dan al veel meer punten dan normaal (43 ipv. 29) omdat ik borstvoeding geef.

Nog geen idee wat ik ga doen als ik stop met borstvoeden. Hmpf. Soit, het lukte vroeger wel, het moet nu ook maar lukken.

In elk geval:
Di 01-02: 80
Di 08-02: 79,4
Di 15-02: 79

Langzaam maar zeker. Het doel is 75 op 1 juni, want dan is het Wolfjes eerste communie.

Eén antwoord op “Weight Watchers week 2”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *