Gwen

Ook vandaag hadden Gwen en ik afgesproken om gezellig samen te eten en voor onze baby’s te zorgen. Dit is nu de derde keer, en we genieten er allebei ongelofelijk van: lekker ongedwongen, open, eerlijk, en eindelijk een volwassene om tegen te praten :-p We kunnen ook heerlijk zagen over het wel en wee met onze meisjes, aangezien we vrijwel in dezelfde situatie zitten, en ondertussen zitten we te voeden :-p We hebben ook vooral heel wat schade in te halen, aangezien we elkaar de voorbije tien jaar nauwelijks gezien hebben. Een gezin en een fulltime job, het doet toch wat met een mens zijn sociaal leven.

Ik had ook mijn fototoestel bij, en kon het niet laten een paar fotootjes te trekken.

Gwenbeidemeisjes

merellenamare1

merellenamare2

mereloparm

4 Antwoorden op “Gwen”

  1. Ewel hé Gudrun, op die laatste foto trekt ge toch wel op mij zulle (hoe zou dat komen???). Zeker op die foto van uw plechtige kommunie trok ik toen op u nu: effe nadenken….

  2. Pingback: Witch

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *