Voorhavenlaan 31

Jawel, dat is sinds vandaag het nieuwe adres van Netlash, Bart zijn bedrijf (en meteen ook van Talking Heads, Barts tweede bedrijf).

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, en vooral ook een hoop stress opgeleverd. Bart heeft het kantoor zo’n half jaar geleden gekocht, samen met zijn broer, en toen was het casco. Dank zij de onvermoeibare inzet van onder andere Barts compagnon Dirk is alles (nu ja, op een aantal details na) net op tijd klaar geraakt. En vandaag was dus de grote verhuis. Alle 27 medewerkers hebben nu hun eigen bureau met werkende computer, de lounge is klaar, de keuken staat er, en alles ziet er schitterend uit. Er is ruimte, er is licht, er is lucht. Oef!

nCube bureau's

nCube lounge

Ik ben vandaag ook de hele dag gaan helpen ginder: dozen uitpakken, archief opstellen, de nieuwe glazen en kopjes afwassen, en dat soort onzin. En boodschappen doen voor de receptie ’s avonds. Die was trouwens ook dik in orde. Ik heb rondgelopen met champagne, hapjes, heb staan kletsen, ben mijn jongens gaan halen, heb Merel gevoed… Dat soort dingen zorgden ervoor dat ik blij was dat ik tegen half negen in de zetel lag, voetjes gestrekt. Oef!

Maar het kantoor mag er zijn. Meer dan dat. Meer foto’s volgen nog wel, deze zijn van de nog niet afgewerkte toestand.

5 Antwoorden op “Voorhavenlaan 31”

  1. Hmmmm, is dat geen twee keer hetzelfde, lamaatje??
    Het is schitterend vind ik, nu nog eens komen kijken overdag, als de zon schijnt. Proficiat, Bart, en Dirk voor het ontwerp!

  2. Pingback: Witch » Eten

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *