Sleep

Is het nu omdat mijn beslissing vastlag, en het dan maar best ook zo rap mogelijk gedaan was? Ik weet het niet, ik weet alleen dat ik me vandaag door de dag heen heb gesleept. Mijn lessen waren ok, dat wel, maar verder… Ik zat te slapen tijdens mijn springuur, heb nauwelijks mijn bord aangeraakt ’s middags, ben om 13.30u thuisgekomen en lag om 13.45u in mijn bed. Ik was opgestaan met een serieus zere keel, pijnlijke oren, en toegeslibde sinussen, en had daar serieus last van.

En toen werd ik  om 15.00u wakker gebeld door de verandaman, die nog even de ontbrekende stukken glas kwam opmeten. Mocht ook wel, na drie maanden. Maar toen ik zei dat er boven een rolluik geblokkeerd zat, en of hij dat ook kon oplossen, zei hij dat hij er dat gratis ging laten bijdoen, omdat ik al zolang had moeten wachten. Mooie geste.

Soit, op die manier was ik wel netjes op tijd wakker om om half vier bij de dokter te staan. En inderdaad, een zware kopvalling met alles erop en eraan. Voorlopig vooral een neusspray met plaatselijk antibioticum, en afhankelijk van hoe goed of slecht het gaat, vanaf zondag penicilline. En dus zit ik te snotteren en te sniffelen, en voel ik me behoorlijk mottig. Ook dat nog.

Oh ja, en ik moest ook veel slapen. Waar heb ik dat nog gehoord?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.