Nog maar eens gynaecoloog

Gisteren ben ik dus nog maar eens naar de gynaecoloog geweest, om de resultaten van het bloedonderzoek van vorige week te bespreken. Hij bekeek de uitslag eens, stelde vast dat het ijzer al gestegen was naar 12 (ondergrens is 13) en dat dat dus dik in orde was, maar dat het nog een stuk hoger moest om goed te zijn, en ik dus mijn spuiten moet blijven krijgen. Mijn hemoglobine en hematocriet is nog steeds te laag, maar zeker niet abnormaal voor een zwangere vrouw. Eigenlijk zijn mijn bloedwaarden nu lang niet meer uitzonderlijk.

Ook de baby stelt het prima, groeit goed, geeft normale monitoruitslagen enz. enz. Alles dus in orde, behalve mijn vermoeidheid. Ik recupereer dus nog altijd niet.

Tsja.

Soit, ik ben tenminste gerust dat ik geen zwangerschapsvergiftiging of zoiets heb, of diabetes of zo. Oef.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.