Dokter

Yup, ik heb deze morgen toch maar de dokter laten komen voor Wolf. De hele nacht had hij serieuze koorts gehad, ondanks de lepel Nurofen, en zelfs ondanks de suppo Perdolan. Nog steeds was er geen aanwijsbare reden, en dus vertrouwde ik het niet meer. De dokter was er bijzonder snel (voordeel van een groepspraktijk) en het verdict luidde dat hij een zware sinusinfectie heeft, waardoor er etter in zijn keel loopt en hij dus moet hoesten. Wolf hing er trouwens bij als een schotelvod, er zat geen leven meer in.

Hoewel de dokter geen voorstander is van antibiotica, kreeg Wolf deze keer een zeer stevige dosis penicilline (amoxicilline) voorgeschreven, omdat de man schrik had dat het anders chronisch zou worden. In combinatie met koortswerende middelen zou het toch behoorlijk moeten helpen.

Ik heb mijn plannen voor vandaag ( ’t was trouwens toch veel te heet met die 34°) dan maar omgegooid, en ben netjes thuisgebleven. Ik ging eigenlijk de auto binnendoen in de garage voor onderhoud, en per tram met de kinderen naar de Zuid rijden, om daar hun KidsID te laten aanmaken. Zal voor volgende week zijn dan.

Bart heeft nog snel boodschappen gedaan zodat ik voor eten kon zorgen en vooral de kinderen niet alleen hoefde te laten of mee te slepen door de warmte. Toch schitterend, die man van me?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *