Vakantiegevoel

Officieel is die vakantie er nog niet natuurlijk, en ik moet nog drie dagen werken. Maar geef toe, in dit weer is het toch moeilijk om géén vakantiegevoel te krijgen?

Neem nu vandaag: de rolluiken zijn dicht aan de ene kant, aan het andere venster zorgt het zonnescherm voor gedempt licht. Buiten spelen de kinderen in het zwembad, en ik heb de hangmat opgehangen. Mijn liefste heeft een heerlijke fruitsla gemaakt met enkel vers fruit, en vanavond heb ik met de kinderen buiten gegeten, aan de nieuwe tuintafel. Nu slapen ze, en ik zit buiten op het terras te typen, nog steeds in bijzonder lichte kleren.

Alleen die muggen, he, daar zouden ze nog eens iets aan moeten kunnen doen. Rotbeesten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *