Vriendenboekjes

Een post die eigenlijk vooral thuishoort op Misantropia (en daar dus ook te vinden is), maar die ik u hier alvast niet wilde onthouden.

Degene die van die vriendenboekjes voor kleuters heeft uitgevonden, moesten ze onthoofden, vierendelen en verzuipen in brandende pek!

Lagereschoolkinderen kunnen dat zelf invullen, maar kleuters dus niet. En wie mag dat dan doen, hmm? Juist, mama! En die kinderen kunnen dat dus nog niet eens zelf lezen ook. Trouwens, wie is er nu geïnteresseerd in de horoscoop van mijn kind? Of het feit dat zijn lievelingsfilm Madagascar is?

En dan moet daar nog een foto bij ook! Ik heb me dus al eens beziggehouden om een gans vel gelijke fotootjes af te drukken. Ik denk dat ik er nu al een stuk of twintig van heb opgebruikt.

Verbranden, die handel!

3 Antwoorden op “Vriendenboekjes”

  1. haha, ge kunt een club beginnen met mijn zus. Griet zit blijkbaar ook hele tijd foto’s te plakken. Ah en mijn vriendin heeft het ook aan haar been voor haar petekindje!

  2. Ongelooflijk! Ik verschoot ook dat ze in de crèche van Anna trakteren met speelgoed als er iemand jarig is. Zo kreeg een 7 maand oude Anna een rammelaar van de net-1-jaar-geworden Victor. Zo’n kind beseft dat niet!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.