Verbeterwerk

Zucht. Met die Poort (al had ik er rekening mee gehouden) gaat het hier nu niet meer vooruit. Mijn gedachten zitten in die andere wereld, en ik heb weinig zin om me met Catilina en consoorten bezig te houden.

En dan zijn die examens ook nog slecht. Echt slecht, in vele gevallen. En dan verbetert dat dubbel zo moeilijk, en stukken trager, geeft dat niet echt veel op, is het nog moeilijker om me te motiveren, en gaat het helemaal niet meer vooruit.

En ja, het onderwijs is een droomjob voor mij, en ik heb veel vakantie, maar er zijn toch serieus lastige periodes. En dit is mijn blog, dus ik mag daarover zagen. En wie vindt van niet, moet zelf maar eens beginnen lesgeven, als het dan toch zo mooi is!

3 Antwoorden op “Verbeterwerk”

  1. Awel, ik kijk ernaar uit, naar die verbeterperiodes. Telkens opnieuw ga ik mijn beide pollekes kussen dat ik dat mag doen, dat ik er geld voor krijg, en dat ik geen stress moet hebben dat het mijn toekomst zal beïnvloeden. Om maar te zeggen, ik hoop dat ik inderdaad leerkracht ga worden dus ik mag zeggen dat ik vind dat daarover klagen niet eerlijk is tegenover die mensen die de examens ingevuld hebben 😛

  2. Wacht, Greet, tot je ze zal meemaken, die verbeterperiodes. Ik leer liever examens dan dat ik ze verbeter, en dat meen ik echt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *