De Nieuwe Snaar: wedstrijdje!

nieuwe snaar

Dankzij Talking Heads liggen hier plots twee keer twee tickets klaar, voor de Nieuwe Snaar, in Oostende, zowaar!

Zelf ken ik De Nieuwe Snaar al lang, en zowel Bart als ik hadden er, tot onze grote verbazing toen we elkaar leerden kennen, CD’s van liggen, zoals hun Hackàdja!. Liedjes zoals Een Ijsje Vanille en Zwemmer Zwem kan ik nog steeds woordelijk meezingen 🙂

Jan De Smet is als uithangbord de meest gekende van het trio (blijkbaar intussen een kwartet), en speelt voornamelijk (neem dat woord gerust letterlijk, hij slaagt erin uit alles, maar dan ook àlles geluid te krijgen) accordeon en gitaar. Kris De Smet, Geert Vermeulen en Walter Poppeliers nemen de rest van het instrumentarium voor hun rekening, en geloof me, ik heb nog nooit iemand zó knap zingende zaag horen spelen!

Verwacht je echter niet aan een concert. Een voorstelling van De Nieuwe Snaar is veel meer dan dat, en moeilijk te omschrijven. Ik zou het nog het meest bij Cabaret zetten, als het dan toch perse in een vakje moet.

Welnu: op woensdag 9 december, zijnde nu woensdag komende, om 20.00u geeft De Nieuwe Snaar een optreden in Het Kursaal van Oostende. Zelf had ik helaas al andere plannen die avond, of ik was zelf geweest (duh).

Als je het ziet zitten om het rotweer – al mag het stilaan gedaan zijn, nee – te trotseren om een uitmuntende voorstelling bij te wonen, helemaal gratis ende voor nikske, EN er daarna over te bloggen, dan krijg je hierbij de kans.

Zet VOOR MAANDAG 23.59u een versje in de commentaren, waarin je getuigt waarom je naar De Nieuwe Snaar wil gaan. Dinsdagmorgen doe ik de namen op een papiertje in een zakje, en laat Kobe (2 jaar en 4 maanden, wat nog geldt als onschuldig, vermoed ik) eentje trekken. Ik verwittig je uiterlijk dinsdagmiddag per mail, en je naam zal op de guestlist ter plekke staan, goed voor twee plaatsjes.

Meer info hier-o:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *