Benoemd

Deze avond ben ik een jobinterview moeten gaan doen. Jawel. En nee, ik ben absoluut niet van plan van job te veranderen, daarvoor geef ik veel te graag les, en blijft Latijn een veel te grote passie.

Maar na 16 jaar in het onderwijs word ik eindelijk benoemd. Nee, ik wil hier geen discussie over het al dan niet fair zijn van een vaste benoeming. En ja, we kunnen wel degelijk nog ontslagen worden als we niet voldoen. Het betekent eerder dat we door sterk wisselende leerlingenpopulaties niet noodzakelijk onze job kwijt zijn, maar kunnen getransfereerd worden naar een andere school, als er op onze school niet voldoende uren meer zijn.

Mijn directie kent me intussen door en door, maar om het fair te houden tegenover andere kandidaten (niet dat die er waren, maar kom) moet je een omstandig dossier indienen, en ook een interview gaan doen, zodat ze je kunnen quoteren.

Mijn gesprek daarnet was dus eerder een formaliteit: de directie is tevreden, en er waren geen tegenkandidaten.

Ik moet uiteraard nog officiële bevestiging krijgen, maar ik kan eigenlijk toch wel met vrij grote zekerheid zeggen dat ik op 1 januari eindelijk definitief vastbenoemd zal zijn!

Yay!

3 Antwoorden op “Benoemd”

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.