Rolls Royce

Op dinsdag moet ik pas beginnen werken om 10.10u, en dus had ik alle tijd om de kinderen naar school te brengen. Bart gaf ons een zoen, en ging de deur uit rond 7.45u. Ik hoor hem buiten gaan, en ietsje later opnieuw binnenkomen. Tiens, dacht ik, die is iets vergeten. Hij komt echter met een grote grijns opnieuw de keuken binnen, en zegt: “Goh, er staat een Rolls Royce voor de deur, mét chauffeur!” Unk? Ik met de kinderen naar buiten, en effectief: een Rolls Royce Phantom, zwart, groot, chique, met chauffeur in strikt pak, en nummerplaat 001.RR.

Rolls

Blijkt een promotiestunt te zijn voor de lancering van autokanaal.be, waarbij Bart de hele dag beschikking had over die Rolls, en waarbij ze hem ook eventjes gevolgd en geïnterviewd hebben.

Wijs, he!

3 Antwoorden op “Rolls Royce”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *