Verprutst

En ik die dacht van vandaag een en ander te kunnen schilderen of opruimen!

Ik moest maar lesgeven tot één uur, en hoopte van tegen twee uur thuis te zijn. Niet dus. Ik heb op school gegeten, en had daarna een vergadering met de leerlingen tot kwart voor twee.

Daarna wou ik omstandig mijn stagiair uitleggen waarom ik haar gebuisd had voor haar net gegeven les. Het was echter ondermaats geweest, en ze verdiende een deftige uitleg en een hoop bij te werken punten.

Het was dus na half drie voor ik uit de school wegraakte. En toen moest ik nog in het Kruidvat pampers en zo halen, viel me te binnen. En een paar dingen uit de Blokker. En toen was het tijd om Wolf op te halen aan school, en moesten we nog boodschappen doen voor vanavond en vooral ook morgen, wanneer alles dicht is.

En dus was het half vijf voor we thuis waren, en was de namiddag eraan.

Zucht. Morgen beter, hoop ik.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *