Rapport

Goh, ik heb zowaar een rapport gekregen!

Ik doe mee met een benoemingsronde, en daarvoor moet ik een gans dossier indienen, waarop ik dan gequoteerd word. Een van de criteria is een evaluatie vanwege je huidige directeur, en die lag vandaag klaar. En ik moet zeggen, ik moest toch echt wel grijnzen.

Oordeel zelf.

Mevrouw Rombaut is een uitermate gedreven leerkracht die een duidelijke meerwaarde betekent voor het KA Mariakerke.

Alle lessen zijn het exponent van en gestoeld op uitzonderlijke pedagogisch-didactische kwaliteiten en capaciteiten.
Het benaderen van de leerling individueel of in groep is steeds het resultaat van een mature, mentale voorbereiding.

Ook buiten het lesgebeuren op zich staat zij steeds paraat voor de school en het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap.

Mevrouw Gudrun Rombaut kan zonder enige twijfel met een zeer goed gehonoreerd worden.

Leuk, toch?

Alleen zou het goede gevoel nog een pak groter zijn, mocht dit niet de standaardevaluatie zijn die hij aan alle leerkrachten gegeven heeft, voor wie een benoeming in het vuur ligt en van wie hij tevreden is.

Maar bon, gegeven paard en bek en niet in kijken en zo, veronderstel ik.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.