Tweiclub

knitting-gift

Of hoe het een flop was.

Oorspronkelijk lag deze editie van de tweiclub op maandag eerder deze week, maar toen bleek Wolfs infodag op die avond te liggen en heb ik de tweiclub verzet. Naar vanavond.

En toen kwam er niemand.

Dus, ik vraag me af, is daar eigenlijk nog wel iemand vragende partij voor? Of was het gewoon slechte timing?

5 Antwoorden op “Tweiclub”

  1. Voor mij was het ook slechte timing, maar ik had wel gewaarschuwd 🙂 Ik vond die tweiclub zeer wijs, dus als het enigzins past kom ik zeker naar de volgende … als ge dat nog ziet zitten natuurlijk na de ‘flop’.

  2. Gewoon slechte timing. Was het op maandag gebleven, dan hadden Annette en Lieve zeker gekomen. Ze hebben dan maar bij ons thuis een mini-tweiclubje gehouden, met gisterenavond deel twee. Of toch een handwerkclubje, want er kwam geen breipriem aan te pas. Lieve is een handpop aan het maken (Martha muis) onder deskundige begeleiding van Annette.

    Ik hoop dat je mijn berichtje via Twitter gezien hebt?
    In ieder geval, namens Annette en Lieve: *knuf*. Volgende keer beter!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *