Ikea

Een drukke week, deze laatste: ik wil nog vanalles doen, en ik moet nog vanalles doen. En toch zal ik blij zijn als het schooljaar weer begint: eindelijk weer regelmaat en dergelijke, en ik doe mijn werk ook nog steeds bijzonder graag šŸ™‚

Vandaag ben ik met mijn ma in de Ikea gaan rondlopen, terwijl Wolf in Smaland (de speeltuin/opvang van de Ikea) zich rot amuseerde. Mijn pa wilde namelijk nieuwe boekenkasten (we hebben de oude naar het containerpark gebracht, en daar was hij niet zo blij mee) en kreeg dus twee Billy’s. Daarnaast moest er ook een nieuwe matras komen voor de logeerbedden voor de kinderen, maar jammer genoeg bleek die op te zijn. Volgende keer beter dus.

In ieder geval hebben we er samen rondgelopen, gekeken, gekletst, en dan met ons drietjes gegeten, en ik zou bijna het predicaat “gezellig” bovenhalen. Ware het niet dat dergelijk gewinkel eigenlijk nooit gezelllig is. Of vind jij van wel?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *