Cocktails

Eigenlijk hebben we ons al vreselijk laten verwennen dit weekend.

We hebben vooral veel gezwommen met de kinderen, rondgelopen, geluierd… en gebruik gemaakt van de cocktailbar hier in het hotel. En dan spreken we over een echte cocktailbar, met lederen fauteuils, gedempt licht, en een kaart van minstens honderd verschillende cocktails. Blijkbaar doet de eigenaar ook vaak mee aan wedstrijden, en wint hij nog geregeld ook.

Ik sta erom bekend dat ik zo goed als geen alcohol drink, maar als ik met vakantie ben, zeg ik geen nee tegen een goeie cocktail. Ik heb er verschillende gedronken in alle mogelijke kleuren, maar op onderstaande cocktail was ik gewoon compleet verzot!

vanillasky

De barman waarschuwde me wel: het geldt als een dessert op zich en is vreselijk zwaar, maar ook ongelofelijk yum! Blijkbaar is het geen vaststaande naam, want als ik het even google, kom ik op de bizarste recepten.

Ik weet wel dat er vodka in zat, kahlua, vanillecreme, een bol vanilleijs, een geplet koekje, en ruim slagroom bovenop (en niet van dat spuitbussengedoe, geloof me), maar geen idee hoe precies.

Hmm. Zouden ze daar in het hotel het recept willen vrijgeven? Dit is echt beter dan om het even welk dessert, geloof me!

Eén antwoord op “Cocktails”

  1. Gudrun, voor die slagroom, er bestaan RSV-bussen van ISI, waar je gewoon room ingiet, suiker aan toevoegt zoals je zelf wilt, vervolgens een gaspatroon opdraait en schudt. Je kan ze natuurlijk ook zelf stijf kloppen, maar da’s lastig voor je arm 😉

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *