Jeans

Vandaag ben ik nog een laatste keer in de solden gaan rondneuzen. Op twee weken tijd waren namelijk drie van mijn linnen broeken gesneuveld, en da’s niet zo bevorderlijk voor het kledingbestand in mijn kast.

Bart kreeg een nieuwe rode polo en een rode gilet, kwestie van zijn rode periode niet te laten doodbloeden.

Wolf sleepte een Tshirt in de wacht, één of ander merk voor 50% korting, maar in een prachtig blauw dat zijn ogen nog meer zal doen uitkomen.

Voor Kobe ben ik een paar hele leuke boekjes gaan halen, om dat jongetje toch ook iets te geven op zijn verjaardagsfeestje. En passant heb ik mezelf nog een Athenaeumvertaling cadeau gedaan van Caesar en Suetonius, en een Engelse bloemlezing van de gedichten van Ovidius. Tsja, De Slegte, ik kan het niet laten.

Zelf heb ik een tshirt van Cora Kemperman (volle prijs, helaas) gescoord, en een broek of tien gepast, als het er niet meer waren, maar mijn goesting niet gevonden. Enfin, bijna niet, want ik ben met een jeans naar huis gekomen. Yup, een blauwe jeans. Het zal meer dan 15 jaar geleden geweest zijn dat ik dat nog had, maar bon, de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Benieuwd of ze even rap zal verslijten als die linnen dingen. Gelukkig moet ik ze tenminste niet strijken :-p

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.