Bouwverlof

De hele dag is hier hard gewerkt: Shura stond hier al voor acht uur, en ging aan de slag met dweil en beschermproduct, terwijl ik Bart naar de luchthaven bracht.

Daarna wilden we de meubels stuk voor stuk naar binnen brengen, maar we hadden onszelf wat overschat en het gewicht van mijn bureau wat onderschat. Daarom heb ik à la minute een goeie vriend opgetrommeld, hem opgehaald bij hem thuis, en hem ijverig laten sleuren. Waarvoor dank, Johan!

Het resultaat mag er wezen: mijn eettafel met stoelen staat er, de heerlijke lange zetel is geïnstalleerd, het salontafeltje staat ervoor, compleet met bonsai, de piano is binnengerold, mijn bureau staat er (maar er staat nog niks op), er staan hier en daar planten, en de tv staat er en speelt, analoog. De DVDspeler is ook al aangesloten. De hond ligt prinsheerlijk te slapen op zijn matje, en de kat ligt opgekruld in de zetel aan mijn voeten. Want ik zit dit te typen in mijn zetel, genietend van elk moment (en van het feit dat ik rechstreeks in de modem ben ingeplugd en dus snelle connectie heb).

Alleen moet ik, op onze dertiende trouwdag, mijn ventje missen. Maar het is hem vergeven, hij kan niet alle dagen gratis naar New Orleans :-p

Maar ik heb tenminste weer een huis! Kijk zelf maar:

4 Antwoorden op “Bouwverlof”

  1. Dat doet deugd, he, als je terug een beetje menselijk kan leven? We hebben 2 jaar geleden ook gekampeerd in het bureel toen hal, wc, living, keuken en bergplaats in puin lagen. Gelukkig was het toen aan één stuk goed weer en hebben we de kookactiviteiten naar de bbq kunnen verhuizen buiten… En gosh, ik wou dat ik een bureel had zoals het jouwe, met al die grote ramen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *