Kasteelkuiswoede

Onlangs was ik boven met iets bezig, en Wolf was meegekomen naar boven. Op zijn kamer staat zo’n groot kasteel van Playmobil, en eigenlijk speelt hij daar weinig mee. Bij ons worden de kamers vrijwel uitsluitend gebruikt om te slapen, vandaar.

En hij ging dus met dat kasteel spelen.  Na een goeie vijf minuten kwam hij bij mij, en vroeg een stofvod en een borsteltje. En iets later een emmertje en een spons en zeemvel. Hmm.

Iets later ging ik toch even gaan kijken. En daar zat hij, netjes op zijn knieën, zijn kasteel te kuisen, en alle poppetjes met toebehoren te wassen. Hij had namelijk gemerkt dat er eigenlijk toch wel behoorlijk wat stof op lag, en vond dat dat niet kon zijn.

’t Is dat ik er hem zelf uitgeperst heb, want anders zou ik er nog aan twijfelen of hij wel van mij is.

3 Antwoorden op “Kasteelkuiswoede”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *