Voet

Met mijn voet gaat het goed, dank u.

Enfin, toch zo goed als kan verwacht worden. Sinds woensdag mag ik er weer op lopen zonder de speciale laars, en het doet raar. Uiteraard zijn alle spieren en pezen stijf en stram, dat is maar normaal. Het rare is echter, dat mijn voetzool aan mijn hiel nog steeds volkomen gevoelloos is. Ik kan momenteel gerust in een punaise stappen zonder het te merken.

Doet het verder nog pijn? Ja. Niet meer de plek waar vroeger de pijn van de ontsteking zat, maar wel gewoon een zeurderige pijn als ik teveel rondstap. Me koest houden is voorlopig de boodschap, en vooral ook nog steeds mijn MBTs dragen. Ik heb even mijn sandalen geprobeerd (orthopedische, dat spreekt voor zich) maar de zijkant drukte teveel tegen het litteken en deed pijn.

Ik hoop maar dat het snel beter. Dit is nog altijd niet fijn, om eerlijk te zijn. Maar we blijven hopen.

Eén antwoord op “Voet”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *