Batterijen

Ik ben aan het overschakelen op herlaadbare batterijen voor zowat alle toestellen hier in huis, maar nu is mijn vraag: welk merk batterijen is het beste, als je de verhouding prijs/kwaliteit in acht neemt?

Welke ervaring heb jij daarmee, en wat kan je me aanraden of eerder afraden?

6 Antwoorden op “Batterijen”

  1. Ik heb zowel die goedkope van Aldi als de betere van GP en Memorex. De GP en Memorex houden het bij een full charge merkbaar langer uit dan die van Aldi, maar zijn ferm duurder in aankoopprijs. Anyway, if money allows, ga ik zeker voor GP. Die nieuwe 2500 en 2700 reeksen zien er mij helemaal super uit qua lifetime (ik heb nog de 2100).

  2. Wij hebben ook het goedkopere werk, groen met oranje, uit de Colruyt-rekken.

    Ze houden het nu al vrij lang uit en nog steeds heel tevreden, dus je hoeft niet noodzakelijk de duurdere merken te kopen denk ik.

    Kan me wel inbeelden dat sommige toestellen meer vergen van hun batterijen, dus verschillen zullen er zeker zijn !

  3. Ik kocht er onlangs van Memorex, voor in mijn flitser, maar die van GP zijn wschl evenwaardig.

    Een goede charger is ook belangrijk!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.