Car Wash

Ik vind het dom geld, maar een enkele keer per jaar geef ik toch geld uit aan de car wash. Het is me momenteel veel te koud buiten om zelf aan de slag te gaan met emmers water, hogedrukspuiten en sponsen. Maar het laagje vuil dat op mijn auto lag, was écht niet langer te negeren. Kobes handjes waren zwart van gewoon de deur vast te nemen, en da’s nu ook weer niet de bedoeling.

En ik geef toe, ik geniet ervan om rustig in mijn auto naar de radio te luisteren, terwijl twee mannen rondom mij ijverig in de weer zijn met spons en zeepsop, hogedrukspuit, of iets later met zeemvel en trekkertje. Ook dat machien zelf heeft wel iets: die roterende toestanden, terwijl je auto voortgetrokken wordt. Het doet me altijd denken aan de kermis.

Maar vooral het feit dat er nu een wagen staat te blinken in mijn garage, en dat daar dus geen spatje op te zien is, en dat ik er zelfs durf tegen gaan leunen, wel, da’s mij die 13,5 euro wel waard.

Zolang het maar niet vaker is dan een enkele keer per jaar :-p

3 Antwoorden op “Car Wash”

  1. Brrrrr. De Carwash is nooit mijn ding geweest, ik vond dat geluid nogal angstaanjagend. Overlaatst ben ik zelf nog eens geweest. Ik begreep ineens weer waarom ik het als kind pure horror vond.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *