Driekoningen

taart.JPG

Ik heb staan twijfelen, daarstraks in de Delhaize. De driekoningentaart, mét boon, zag er heel verleidelijk uit. En ik vind het een fantastische traditie, zo’n taart met een boon, en dat de winnaar dan een hele dag koning mag zijn. Later als de kinderen wat groter zijn, ga ik dat wel invoeren, denk ik.

Maar zo’n ganse taart voor mij alleen, da’s toch wel wat veel. Bart is vanavond niet thuis, en de kinderen eten direct nog boterhammen en gaan dan slapen.

Ik heb staan twijfelen. Ik heb het toch maar niet gedaan.

5 Antwoorden op “Driekoningen”

  1. Oi… ben Driekoningen helemaal glad vergeten. :S
    Dat betekent dat ik morgen toch echt wel mijn huis Kerstvrij moet gaan maken.

  2. I know, vorig jaar hebben Wolf en ik meegelopen, maar dit jaar zal dat niet lukken met die voet van me. Zelfs tot aan den Dries is te ver, en de auto kan je daar toch niet kwijt, helaas…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.