Geek

Vorige week vrijdag heb ik meegedaan aan de onvolprezen jaarlijkse quiz bij ons op school, zijnde het Koninklijk Atheneum Mariakerke.

Er was een ronde ‘informatica’ bij, en met rode kaken moest ik toegeven dat ik niet wist waarvoor USB staat. (U wel, eigenlijk?) Iets later blonk ik echter van trots: ikke, die nooit informatica gehad heb, of iets dat maar in de buurt komt, die haar sites gewoon vraagt aan haar man, jawel, ikke, ben erin geslaagd het getal 30 in binaire code te schrijven door logisch na te denken. Ok, het heeft vijf minuten denkwerk gevraagd en wat gekriebel op een papiertje, maar bon, het resultaat was wel correct!

Geek, moi? Nah! (just by proxy :-p )

3 Antwoorden op “Geek”

 1. Well done! Moet eerlijk zeggen, ben blij te lezen dat ik niet de enige ben die er geen klap verstand van heeft!

  with love and light
  Nimphie

 2. Ik moet toegeven dat ik, zonder op te zoeken, wel wist wat een Universal Serial Bus was…
  (Want dat is toch de oplossing, niet?)

  Het binaire gedoe zou aan me zijn ontgaan.
  Da’s 4 jaar geleden!

  🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *