Alledaags

Vandaag moest ik met de auto naar de garage, nazicht voor keuring (die eigenlijk al lang verlopen is, maar stt!) en vooral ook voor de 100.000 km. Dat het moersleuteltje op mijn dashboard al een maand of twee brandde, daar zwijgen we wijselijk over.
Aan de telefoon had men mij verzekerd dat het een goed uur zou duren. Het bleken er uiteindelijk twee te zijn. Gelukkig had ik mijn boekentas mee, zodat ik, voor het eerst dit schooljaar, alle verbeteringen achter de rug heb. Overmorgen komt er een nieuwe stapel binnen, maar bon, da’s voor dan :-p
Er stond ook een koffiemachine, waar ik dankbaar gebruik van gemaakt heb. Als ze mensen doen wachten, doen ze het in stijl: rode lederen zeteltjes en deftige koffie. Waarvoor dank.

Daarna had ik nog net genoeg tijd om een paar boodschappen te doen, zodat ons huisgezin alweer een paar pyama’s rijker is, en sokken, en nog wat aankleding voor de kinderkamer en zo.
Thuis heb ik alles uitgeladen, en ben ik per fiets om Wolf gereden. Een zacht briesje waaide door mijn haar, terwijl ik vrolijk peddelde in de zon en zacht een liedje neuriede.
Was het niet van mijn voet, ik denk dat ik eigenlijk best gelukkig zou zijn šŸ™‚

2 Antwoorden op “Alledaags”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *