Yak Shaving

yak_276x280.jpg

Het begrip op zich is prachtig uitgelegd door Seth Godin en ook ik heb geregeld last van yak shaving.

Neem nu deze morgen. Om de was te kunnen doen, moet ik eerst mijn laptop dichtvijzen. Juist.
Laat het me uitleggen.

Kobe was er nog in geslaagd om, vlak voor hij naar de opvang ging, zijn luier enthousiast te vullen. Een beetje té enthousiast, blijkbaar, wat resulteerde in een set verse kleertjes. De vuile kleren moeten gewassen worden, dus ik vol goede moed richting wasmachine. Waar zich de volgende gedachtengang afspeelde:

– Oei, er zit nog natte was in van gisterenavond, die moet ik dus best eerst buitenhangen.

– Hmm, er is geen wasmand meer beschikbaar, ik moet dringend die andere was eerst opvouwen zodat er een mand vrijkomt.

– Maar om die was op te vouwen, moet de tafel leeggemaakt worden, zodat ik plaats heb

– Op die tafel staat nog mijn laptop, waar gisteren aan gewerkt is.

– Dan zal ik maar beginnen met de vijsjes van die laptop in te draaien zeker? Zodat ik mijn was kan doen? Ja?

Gelukkig komt er nog net geen yak aan te pas, want ik zou niet weten waar ik zo’n beest moet gaan zoeken. Maar het valt wel onder de categorie yak shaving. En als u me nu wil excuseren, want ik ga mijn schroevendraaiertje zoeken :-p

2 Antwoorden op “Yak Shaving”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *