Voorstelling

Kijk, ’t is niet dat ik het niet graag doe, die toneelvoorstellingen van Amadeus, wel integendeel!

Elke avond opnieuw krijg ik bij bepaalde scenes kippenvel, en bij de sterfscene ben ik zelfs al eens vergeten te beginnen zingen, gewoon omdat ik zo ‘gepakt’ was.

Maar moet die namiddagvoorstelling nu net op de mooiste zondag van het jaar vallen? Kon het nu ne keer geen week later zijn? Dat het aan het gieten is, of van dat ambetant weer zoals pakweg donderdag? Dan zou ik met plezier gaan zingen in plaats van in een hete Minard te zitten verlangen naar een terrasje…

2 Antwoorden op “Voorstelling”

  1. En, was het goed, de voorstellingen van amadeus?

    Geen nood, het is nog altijd mooi weer, je kan nu gaan genieten van het zonnetje en een terrasje gaan doen. Deze middag bijvoorbeeld. chancaard. Terwijl ik zit te werken en ook zit te verlangen naar een terrasje. ;p

  2. Het zou maar erg zijn als dàt de mooiste zondag van het jaar zou geweest zijn. Er moeten er toch nog komen? Al zijn je opmerkingen zeer zeer te begrijpen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.