Nood aan…

Godverdemielde! Ben ik volop bezig aan gordijn deel twee (3.50 op 2.13 meter stof per deel) voor Kobetjes kamer, vol goede moed, val ik toch wel zonder garen zeker!

Dat wordt morgen een dagje shoppen met Wolf: Sleepstraat voor garen, Wibra voor een Spidermanzwembroek voor hem en een paar extra slaapzakken voor Kobe, een grootwarenhuis waar de Speculoospasta nog niet is uitverkocht.

Misschien ook wel eventjes tot aan de boerderij van Barts nonkel, om die extra breedbeeldtv op te halen. De paarse vlek van 10 cm op 5 op onze tv is intussen even mysterieus als ze er gekomen is, weer verdwenen, maar die extra tv staat daar toch stof te vangen, en dan hebben we meteen een backup. En kunnen we de aanschaf van een megagrote flatscreen houden tot we onze woonkamer verbouwen (en de prijzen een stuk gezakt zijn).

Enfin, we zien morgen wel.

3 Antwoorden op “Nood aan…”

  1. hoerapper hoe liever,morgen zijn we aan de marolle(niet de marollen)

    reactie op wolf zijn zogezegde leugen
    Wolf had niet gelogen hij had geen chocolade gegeten maar paaseitjes en dit is geen chocolade

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *