Nieuw kleedje

Ik heb mijn blog in een nieuw kleedje gestoken vandaag. Ik vond die kop koffie nog wel leuk, maar nogal braafjes. Niet dat het nu plotseling zo wild is geworden, maar toch.
En ik ben mijn best aan het doen om zelf bannertjes te maken. Er staat er al eentje op van Wolf. Als ik nu nog ergens de code kan vastkrijgen om meerdere banners at random te laten verschijnen, zou ik bijzonder happy zijn.

Ik moet toch echt eens ergens een cursus Photoshop en een cursus elementaire html volgen, heb ik de indruk. Ik ben echt wel een kluns in die dingen.

4 Antwoorden op “Nieuw kleedje”

  1. heel tof. Ik ken daar absoluut noppes van. Maar dan ook absoluut niets, dus ik hou het maar bij mijn standaard template zoals de grootste klunzen :p.

  2. Ugh uiteraard Photoshop, het was een beetje laat op de avond aan het worden, en dan maak ik dergelijke fouten. Al zou een snelcursus voor kleine details in Powerpoint ook niet slecht zijn natuurlijk :-p

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.