Wastafelpootrekje

Mocht iemand geïnteresseerd zijn in een badkamerrekje om rond de poot van een wastafel te zetten (matte chromé), laat het me weten, wij kunnen het niet meer gebruiken. En anders gooi ik het op Ebay… (moet ik wel nog een foto nemen en zo, dat is niet te vinden op het web).

2 Antwoorden op “Wastafelpootrekje”

  1. Ha! Dat bestaat?!

    Wij hebben zo’n wastafel op een poot, en geen kast of rek in de badkamer (enkel een vensterbank en een rekje in de douche). Ik heb al verschillende keren gedacht: een rek of kastje zou hier handig zijn, maar waar moeten we dat zetten? En die plaats onder die wastafel is zo verloren met die ellendige poot die daar in de weg staat… Dus ‘k zou wel graag es een foto zien. Wij wonen wel ver van jullie maar misschien komen we ooit nog es in de buurt. 🙂 Of anders ga ‘k misschien een gelijkaardig ding zoeken in een winkel in onze buurt (waar heb je het oorspronkelijk gekocht?).

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *