Gewicht

(Noot: dank je voor de vele reacties. Wie effectief wil meedoen en daar ook ongegeneerd over wil zagen: willen we verkassen naar www.dieet-volgen.be ? Is mijn domeinnaam van eeuwen geleden (waar een maat blogde over zijn hopeloze pogingen) en dan vervelen we er niemand mee op de persoonlijke blogs. Kan een incentive zijn. Ik geef je dan wel toegang tot blogger. Laat iets weten.)

Gisteren is goed begonnen, en dan weer compleet de mist ingegaan. Zucht.

Ben begonnen met twee kommen Special K, gewoon van de goesting en de honger. Daarna op mijn tanden gebeten, en met een grote kop koffie (de helft warme magere melk, de helft espressokoffie, en een Ti-light suikerklontje) de ochtend doorgesparteld.

Vrij onverwacht iets gaan eten met Bart: een stukje quiche met zalm, courgette en dille, met een royale portie gemengde sla erbij.

De namiddag doorsparteld met alweer een grote kop latte, bijna het behang aan de muren kwijtgespeeld, om vier uur een fruityoghurt gegeten (ik moet nog de magere variant inslaan), en dan ’s avonds stevig wat boterhammen gegeten. Geen extra speculoosje.

En toen… was er roleplay ’s avonds, en zette de gastheer een grote kom tsjoepkes (cuberdons of rode neusjes) voor mijn neus, en was ik verloren. Ik weet niet hoeveel ik er heb binnengespeeld, maar het waren er veel…

Enfin, deze morgen 91,7, wel vóór mijn ontbijt.

2 Antwoorden op “Gewicht”

  1. Ik vind die eerste dagen het lastigste. Als je daar voorbij bent, gaat het makkelijker. Ik ben 6 maanden geleden gestopt met roken en eigenlijk is dat heel goed vergelijkbaar. Die eerste dagen zou ik de sigaret uit iemans handen getrokken hebben, daarna bleef het bij een erg jaloers gevoel als ik rokers zag, nog later begon ik te twijfelen of het echt wel nodig was om te stoppen, …
    De kilo’s vlogen er aan.
    Ik ben niet zo’n snoeper, ik heb het meer voor chips, nootjes,… Sinds kort zijn dat dus kerstomaatjes, wortels, appels, mandarijntjes, etc.
    Bakken meer energie!

    Ik wens je heel veel succes!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.