Moe.

Ik ben waarschijnlijk een slechte moeder, maar ik heb er momenteel een beetje genoeg van.

Genoeg van een baby die om de twee-drie uur wil drinken (al drie maanden lang), me elke nacht wakker maakt, en overal gaat waar ik ga.

Genoeg van een hyperactieve driejarige die niemand heeft om mee te spelen en dan maar met mij speelt en mijn aandacht vraagt. Overdag is hij natuurlijk naar school, en daarbuiten is hij eigenlijk heel lief en gehoorzaam, maar toch. En ik kijk NIET uit naar de komende vakantie: dan is hij een hele week thuis en begint zich stierlijk te vervelen. Ik probeer dan maar vrienden met kinderen op te zoeken, maar ook zij hebben zo hun eigen plannen. Plus natuurlijk het feit dat de baby om de twee-drie uur wil drinken, en ik dus bv geen uitstap kan maken waar de grote iets aan heeft, zonder dat de kleinste honger krijgt of ambetant wordt omdat hij niet kan slapen zoals het zou moeten. Wat het ook lastig maakt, is dat ook de oudste bijna elke nacht wakker wordt en mij dus wakker maakt: een snotneus, zijn water dat op is, bang van spoken, zijn deken dat gedraaid ligt en dat hij niet goed krijgt…

Ik heb er gewoon eventjes genoeg van. En als u me nu wil excuseren, ik moet een laken over Wolfs kamp leggen, hem een chocomelk geven en zijn neus snuiten, en dan de huilende baby voeden.

Eén antwoord op “Moe.”

  1. I hear you. Het heeft lang geduurd voor ik vakanties weer wat leuk begon te vinden. Ik denk vorig jaar, zo ongeveer rond deze tijd. En Ward wordt 6 in februari. Maar ik wil je niet ontmoedigen, hoor! 😉

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *