Positief

Ligt het aan het weer, aan het vakantieseizoen, of aan de politieke beslommeringen, ik weet het niet, maar iedereen is ongelofelijk vriendelijk en positief ingesteld vandaag šŸ™‚

Daarnet de dame van Kind en Gezin over de vloer, en die was vol lof over Kobe: dat hij ongelofelijk goed op gewicht zit, zelfs verbazingwekkend, dat hij zo rustig is enzovoort enzoverder. Zelf vatte ze haar bezoek als volgt samen: ‘Schitterend!’
Daarnet dan naar de Fnac gebeld om een boek te mogen omwisselen (Nederlandse versie naar Engelse versie, al mag je een gegeven paard niet in de bek kijken): de receptioniste straalde door de telefoon heen, en de man van de boekenafdeling was meer dan behulpzaam: je zou van zijn bereidwilligheid en minzaamheid al vanzelf vrolijk geworden zijn. Het boek mag probleemloos omgewisseld worden, en toen ik vroeg om nog doorgeschakeld te worden naar de afdeling software (ik heb een nieuwe PC zonder Office, en wilde weten of er ook een Teacher’s version van bestaat), wist hij mee te delen dat de twee verantwoordelijken allebei afwezig waren vandaag. Hij heeft een paar keer geprobeerd de reserve vast te krijgen, maar die was blijkbaar in gesprek, en heeft me dan maar meteen de namen van de eigenlijke verantwoordelijken gegeven, met hun rechtstreekse binnennummer, en de vraag om morgen opnieuw te bellen want dan ging een van de twee er zeker zijn. Mucho sympathico, jawel, bespaart me een hoop gedoe.

Daarna naar Partena Ziekenfonds gebeld om te vragen of ze nog een babyweegschaal te huur staan hadden. De vriendelijke dame heeft er meteen een gereserveerd voor me, met alles erop en eraan. Ook hier bereidwilligheid ten top.

Ofwel had ik net mensen aan de lijn die net met vakantie waren geweest en er nu weer zin in hadden, ofwel ben ik blijkbaar mijn dagelijkse portie verzuring net misgelopen. In elk geval: de zon schijnt, en mijn humeur is prima šŸ™‚

Zou ik het durven jinxen door naar de aannemer te bellen?

2 Antwoorden op “Positief”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *