Zaterdag 14 juli

Een heerlijk dagje gehad šŸ™‚

Geslapen tot kwart voor negen, dan drie kwartier gespeeld in bed met Wolf (en een Rode-Ridderverhaal voorgelezen), ontbijt, om tien uur snel nog een paar gaten dichtplamuren terwijl de heren beneden rondlopen, om elf uur zowel Bart als Wolf voorzien van verf en ander materiaal, en zelf ook wat meehelpen, en dan tegen Ć©Ć©n uur sandwichkes eten.

Gezellig in de zetel liggen, Wolf laten tv kijken,en Bart die al begint aan de haag. Dan samen in de tuin gewerkt tot de haagschaar het begaf, en het begon te regenen. Een uurtje pauze waarin ik heb liggen slapen, dan verder in de tuin werken (Bart heeft het gras afgereden) en vooral veel snoeien, en tegen half zes Bart in de stoomdouche en ik met Wolf in het bubbelbad. Zalig.

Tegen half zeven hier op een zalige barbecue om de hoek, bij de apotheker en haar man šŸ™‚ Wolf was laaiend enthousiast over het feit dat het zwembadje er stond, en Marthe en hij hebben er dan ook nog tot ongeveer acht uur in geploeterd. Ik denk dat ze allebei steenkoud waren tegen dan. Enfin, het werd een zeer gezellige avond, met een heerlijke barbecue en aangenaam gezelschap. Wolf hebben we tegen kwart over negen in een bedje gelegd ter plekke, nadat Bart eerst snel thuis zijn pyama en beestje was gaan halen. In principe hadden we hem thuis in bed kunnen leggen, want de babyfoon draagt tot in hun tuin, maar bon, ergens anders slapen is toch altijd veel leuker :-p

Een zeer aangename dag, met lekker eten, eindelijk een muur geschilderd (eerste laag) en een redelijk propere tuin. Alleen die haag nog… Maar bon, als iemand een vakantiejobber weet die een paar dagen klusjes wil komen opknappen hier, onder andere dus het scheren van een haag, laat maar weten!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *