Pecunia

Ik moet dringend stoppen met geld uitgeven. Ik kon het nl. niet laten en heb mezelf vandaag weer eens verwend (opgelet, aankooprant, meer voor mezelf eigenlijk, om bij te houden waar mijn geld nu weer naartoe is).
* voor het eerst in een serieus aantal maanden weer eens naar de kapper, er felgekleurde streepjes rood en dergelijke in laten zetten, het bevalt me enorm. (42 €)
* Daarna een broek voor mezelf (29 €) en ene voor Bart (29 €) opgepikt.

* Binnengewaaid in een nieuwe outletstore hier in Wondelgem City. Een heel mooi halssnoer gekocht (49 €) en een broekje van P’tit Filou voor mijn neefje Alexander (15 €). Het is zondag zijn geboortereceptie, en ook al heeft hij al iets gekregen, je kan er toch moeilijk met lege handen toekomen, nee?

Vorige week was ik er ook al aan voor de moeite: rond de 900 € uitgegeven voor Wolfs nieuwe kamer, weliswaar heel mooi en dik de moeite waard. Ook nog 164 € opgehoest in de mozaiekwinkel voor al mijn materiaal om het dolfijntafeltje thuis af te werken. Heb ik meteen ook alle werktuigen om in de badkamer te beginnen.
De week daarvoor ook in de C&A binnengewaaid, waar ze heel betaalbare grote-maten-mode hebben. Voor mezelf een lichtpaars bloesje gekocht (25 €) , een zwart typisch ding, flodder en wijd met speciale décolleté (25 €), een donkerbruine broek, jeansmodel met bleke stiksels (35 €), een grijze klassebroek (die ik vandaag opnieuw ben gaan kopen, 29 €), twee slaapkleren (7,50 €), een broekje voor Wolf (7,50 €) en 3 paar sokken voor diezelfde onverlaat (7 €). Resultaat: 136 euro armer.

Hmm. Toch even mijn PCbanking opentrekken en de schade opmeten. Ach ja. ’t Is maar geld, zal ik maar clichématig zeggen zeker?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *