Cinema was het, zeker?

Note to self: nooit meer een poging ondernemen om op 1 november naar de cinema te gaan. Bart en ik zijn vrolijk in de auto gestapt om naar ‘Perfume’ of ‘Children of Men’ te gaan kijken, we zijn niet eens tot aan de cinema geraakt. Het was al aanschuiven op de ring, en we zijn dan maar het kleine straatje aan het frietkot vóór de cinema weer ingeslagen, terug naar huis gereden, langs de videotheek gepasseerd (crap, moet dat ding nog gaan binnensteken) om er Mission Impossible III te lenen, en ons in onze zetel geïnstalleerd. Gezellig met ons getweetjes (Wolf zit bij oma) met de gordijnen dicht, schemerlampjes aan, amarettojenever in de hand. Snel een schaal calamares gefrituurd, en na afloop samen een pot Caramel Sutra van Ben & Jerry’s soldaat gemaakt.

Meer moet dat niet zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *