Pijp uit.

Mijn pijp is uit voor vandaag. De pezen in mijn linkeronderarm krampen, en mijn schouders protesteren ook al.

Deze morgen op school administratief werk, en inschrijvingen gedaan. Niks bijzonders. Daarna een collega lesvoorbereidingen en dergelijke doorgegeven. Ook niks speciaals.

Daarna beginnen schilderen boven, een groot stuk met de rol gedaan, en daar houdt mijn lijf niet van. Kwart voor acht in propere kleren geschoten, naar de Brico gevlamd, hoekplintjes gekocht, en nu het laatste anderhalf uur manueel plintjes zitten zagen. Ugh. Het ziet er goed uit. Alleen wegen die laatste loodjes verdomd zwaar. Pff.

Eén antwoord op “Pijp uit.”

  1. Och, ik spring niet in propere kleren om naar de Brico te vlammen hoor. Nee nee, met mijn verf- en plaasterkleren nog aan en met stof in mijn haar ren ik door de Brico of Gamma…dan zien de mensen tenminste dat ik het meen eh ;-). Of dat ik een enorme kladderaar ben.

    Ook nog veel plezier met jullie verbouwingen

    Ellen

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.