Koortoernooi

We (zijnde Furiant) hebben vandaag meegedaan aan het koortoernooi Lieven Duvosel in Sint-Martens-Latem. Op zich eigenlijk al een eer, want we werden goed genoeg bevonden om mee te doen aan de voorronde vandaag, wat niet voor elk koor is weggelegd.

Bon, wij dus richting Latem in een hoop auto’s, albes in de koffer, gadgets in de aanslag. Ik moet zeggen, onze prestatie was vrij behoorlijk. Sommige stukken konden beter, maar dat is eigenlijk altijd wel het geval.

De jury vond ook dat we nog zo slecht niet waren, blijkbaar, want we werden samen met nog twee andere koren weerhouden voor de finale op zaterdagavond 20 mei. Gvd. Mag ik nog een babysit beginnen zoeken ook :-p (Manlief zit op Barcamp).

Zijn we goed, of wa ?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *