114664795519409090

Ik ben net Wolf gaan inschrijven in de kleuterschool. Dat voelde vreemd aan, en tegelijkertijd heel erg … bevredigend ? Aangenaam ? Rustgevend ?

Het voelde in elk geval goed aan, alsof ik eindelijk eens iets goeds doe in mijn leven.

Het schooltje waar Bart en ik voor geopteerd hebben, ligt op 500 meter hier vandaan, doorheen een rustige woonwijk, en heeft een hele goeie reputatie. Ik moet toegeven, de sfeer beviel me ook dadelijk, gemoedelijk en toch strikt, en de directrice liet een hele aangename, vlotte en dynamische (ugh ik haat dat woord eigenlijk) indruk na. Maar misschien lag dat wel aan het zomerweer, en aan het feit dat ze deze morgen met de helicopter naar school was gekomen. Jawel, ze zijn aan de achterkant van de school nieuwe kabels aan het trekken door de hoogspanningspylonen, en dat gebeurt dus per helicopter. Aangezien ze daarom tijdelijk een deel van de schoolterreinen in beslag hebben genomen, mocht de directie meevliegen. De foto’s ware spectaculair, moet ik zeggen.
(Ik had er eigenlijk zelf foto’s van moeten nemen voor Gent Blogt, maar stond gewoon gefascineerd toe te kijken en heb er pas later aan gedacht.)

In ieder geval wordt mijn kleintje groot. Jawel.

Eén antwoord op “114664795519409090”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *