Gaat dan al ne keer naar de Feesten…

Omdat Bart Fyxxilab sponserde, waren we uitgenodigd om nog eens een kijkje te komen nemen op het lab zelf, en daarna iets te drinken in de viplounge op het Sint-Baafsplein.

We zagen het allemaal volledig zitten, en de jongens waren dolcontent dat ze hun zelfgemaakt stopmotionfilmpje konden meekrijgen. Maar moest iemand, die overweg kan met de juiste software, nu nog eens de bovenkant willen afknippen en een muziekje eronder zetten, ge moet u niet inhouden!

Enfin, wij daarna gezellig naar de vip: nog een chance! Want het begon vervaarlijk donker te zien, en jawel: de geijkte drache van de Gentse Feesten was alsnog een feit! Maar man, zo gieten! Blij dat we binnen zaten, want we hebben wel wat doorweekte mensen gezien, jawel.

Enfin, veel zin om daarna nog rond te lopen in de lichte regen, of gewoon op de kletsnatte stenen hadden we niet, en dus hebben we – na het obligate ijsje – dan maar weer de tram naar huis genomen. Tot zover het plan om eens met papa rond te lopen, en eventueel een kijkje te gaan nemen in Baudelo of de Willem de Beersteeg.

Ach ja…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *