Jul 11 2009

Bouwverlof

Published by at 19:40 under (ver)bouwwoede

De hele dag is hier hard gewerkt: Shura stond hier al voor acht uur, en ging aan de slag met dweil en beschermproduct, terwijl ik Bart naar de luchthaven bracht.

Daarna wilden we de meubels stuk voor stuk naar binnen brengen, maar we hadden onszelf wat overschat en het gewicht van mijn bureau wat onderschat. Daarom heb ik à la minute een goeie vriend opgetrommeld, hem opgehaald bij hem thuis, en hem ijverig laten sleuren. Waarvoor dank, Johan!

Het resultaat mag er wezen: mijn eettafel met stoelen staat er, de heerlijke lange zetel is geïnstalleerd, het salontafeltje staat ervoor, compleet met bonsai, de piano is binnengerold, mijn bureau staat er (maar er staat nog niks op), er staan hier en daar planten, en de tv staat er en speelt, analoog. De DVDspeler is ook al aangesloten. De hond ligt prinsheerlijk te slapen op zijn matje, en de kat ligt opgekruld in de zetel aan mijn voeten. Want ik zit dit te typen in mijn zetel, genietend van elk moment (en van het feit dat ik rechstreeks in de modem ben ingeplugd en dus snelle connectie heb).

Alleen moet ik, op onze dertiende trouwdag, mijn ventje missen. Maar het is hem vergeven, hij kan niet alle dagen gratis naar New Orleans :-p

Maar ik heb tenminste weer een huis! Kijk zelf maar:

4 responses so far

4 opmerkingen bij “Bouwverlof”

 1. crowolfon 11 Jul 2009 at 23:15

  Proficiat jullie! =)

  En ‘t is een schoon living inderdaad, zou ik ook wel willen.

 2. goOve_on 12 Jul 2009 at 09:29

  Miljaar, da’s een KLOEFT van een TV! :-O

 3. Goofballon 12 Jul 2009 at 15:03

  moet alles er weer uit als er verdergewerkt moet worden, of gaat het dan met wat schuifwerk en plastic zeilen ?

 4. affodilon 13 Jul 2009 at 10:14

  Dat doet deugd, he, als je terug een beetje menselijk kan leven? We hebben 2 jaar geleden ook gekampeerd in het bureel toen hal, wc, living, keuken en bergplaats in puin lagen. Gelukkig was het toen aan één stuk goed weer en hebben we de kookactiviteiten naar de bbq kunnen verhuizen buiten… En gosh, ik wou dat ik een bureel had zoals het jouwe, met al die grote ramen!

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.