Een nieuw schooljaar, een nieuwe schoolraad

Jawel, ook de schoolraad is herbegonnen. Het werd meteen een druk programma: nieuwe leerlingen als leden, het openstellen van een vacature want er is iemand die het echt niet meer kan combineren, de uitleg rond de nieuwe vorm van directie, en dan de agendapunten. Vooral ons licht dalend leerlingenaantal baart ons zorgen, want dat betekent dat we volgend schooljaar enkele jobs zullen moeten schrappen, en dat is nooit leuk natuurlijk. Maar we kregen wel een grondige update over hoe het bestaande urenpakket is verdeeld, hoe de organisatie is en dergelijke, en dat is uiteraard altijd interessant.

Oh, en we gingen ook nog eens rond in de nieuwbouw, altijd leuk om te zien. Er wordt nu sinds deze week ook volop les in gegeven, en het is meer dan in orde, merken we. Nog wat van die kleine dingetjes die moeten aangepast worden, zoals bv. de lokaalnummers en dergelijke, maar bon.

Ik kwam met een goed gevoel buiten: er wordt niet oeverloos gepalaverd, er worden ook echt beslissingen genomen, en wie er zit, is duidelijk meer dan begaan met onze school.

Ik blijf nog even lid, ja.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *