Witte schoenen…

Wolf kwam bij mij met de vraag of ik zijn Nikes kon wassen, want die waren toch wel behoorlijk vuil geworden, en dan vooral het daim was zeer donker geworden, terwijl het eigenlijk lichtbruin moet zijn.

Ik gooide ze in de wasmachine en zag dat het witte wel behoorlijk wit was, maar dat dat daim nog steeds donkerbruin was. Hmmm…

Toen viel mijn euro dat ik nog witte schoensmeer liggen had en dat dat wel een ideetje kon zijn. Een tiental minuten later had ik het volgende resultaat:

Opgetogen stuurde ik een berichtje naar Wolf met die foto, maar ik kreeg een teleurgesteld antwoord terug: dat het daim nu toch wel te wit was, en dat het vooral zo jammer was dat het kleine Nike-tekentje zo onzichtbaar was geworden. Ja zeg…

Maar gedane zaken nemen geen keer, dus hij moest de tweede schoen ook zo doen. Maar ik verzekerde hem dat, na een paar dagen dragen, het kleur van dat beige wel ging terugkeren.

Ik vind het in elk geval beter dan het hele donkere. Tsja, de gustibus…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *