School of Branding

De Arteveldehogeschool is dit jaar gestart met een postgraduaat School of Branding. Via Bart kwam ik in contact met een van de bezielers hiervan en ik polste even bij onze school of dit niks voor ons was: een nieuwe look, een nieuwe stijl, een rebranding.

De directie hapte meteen toen: de prijs die ze vragen, is een fractie van de prijs die je normaal gezien zou betalen bij een gewoon bureau.

Vandaag moest ik onze school gaan presenteren bij de studenten, want ze moeten kiezen tussen vijf verschillende projecten. Ik stond nog wat wankel op mijn benen, maar ik wilde dit nu niet meteen afzeggen en ik had toch nog iets kunnen voorbereiden gisteren. Ik heb een vol uur gepresenteerd en vragen beantwoord, hopelijk ook kunnen overbrengen wat onze school precies is en wat onze noden zijn, maar daarna stond ik te zweten als een rund en te draaien op mijn benen.

Het was wel eens fijn om ons oude kantoor nog eens terug te zien, want de presentatie ging door in het kantoor van Chilli, die ons oude kantoor aan de Voorhavenlaan hebben overgekocht. Vooral de kelder was wel leuk om terug te zien…

Ik ben thuis gekomen, heb zelfs niet gegeten, ben meteen in de zetel gekropen en ben prompt in slaap gevallen. Wat ne mens allemaal niet doet in zijn ziekteverlof, dus.

We zijn er nog niet helemaal…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *