Kerstboom

Eerlijk? Ik ben vandaag al begonnen met de kerstboom, ook al is het pas morgen Sinterklaas. Ik heb dan ook een excellent excuus, vind ik: ik word woensdag geopereerd, en zo’n kerstboom zetten, dat duurt bij ons toch twee dagen.

Ha ja, één dag om alles van de zolder te slepen, de kerstboom zelf in elkaar te zetten, de lichtjes te ontwarren en erin te hangen, de eerste slingers en een paar kerstballen, en tegen dan ben ik het zo beu als kouwe pap. Op dag twee zie ik het dan meestal wel weer zitten om de rest van de ballen, de bloemen en de andere versiering erin te hangen. Al was ik vandaag eigenlijk toch wel al redelijk ver geraakt, vond ik.

En handig is dat ik nu zelf niet meer op een stoel moet staan prutsen voor de ster, maar gewoon aan Kobe kan vragen die er even in te hangen. Zonder stoel. Heh.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *