Ballonvaart

Zoals ik al eerder schreef, is Bart allerlei kleine(re) uitstapjes aan het plannen. Ik had zelf nog gedacht aan een weekendje Dordrecht, een dagje Rijsel en een uitstapje naar het Middelheimmuseum, maar de rug heeft dus stevig roet in het eten gegooid.

En vandaag had Bart een ballonvaart gepland, maar gelukkig was het slecht weer en is het afgeblazen. Hoezo gelukkig? Wel, eigenlijk zou ik zeer graag mee gaan, maar zoals de rug nu is, kan ik niet langer rechtstaan dan een kwartiertje, laat staan drie uur. En ik denk niet dat er veel zitplaats is in zo’n ballonmand.

Nu, ik hoop dus nog altijd dat die rug gaat beteren, ook al is hij nu al een tijdje aan het stagneren, zodat ik wel mee kan.

Blergh.

Maar gelukkig regende het dus vandaag.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *