Conference call, iemand?

Alweer prachtig weer vandaag, en ik had zin om opnieuw te gaan rondfietsen, maar helaas, er was een vergadering van het Certaminacomité gepland om 14.00 uur. Een en ander liep mis voor mij qua uitnodiging en het was vrijwel drie uur vooraleer ik erbij geraakte.

Er werd gepalaverd over jurering, over het afgelast zijn van de internationale wedstrijd en dus ook de reizen, en of de winnaars dan niet op citytrip konden gaan in september. Over de organisatie van de prijsuitreiking – waarbij niemand er oren naar had dat ook die misschien niet zou kunnen doorgaan wegens begin mei, maar bon – en over de beloningen. Vooral ook over het financieel verslag en de subsidies en dergelijke.

Enfin, drie uur later, iets over zes, was ik horendol en had ik het wel zo’n beetje gehad, ja. Ik heb medelijden met mensen die voor hun werk continu van die conference calls moeten doen, zoals Bart. Hondemoe word je daarvan, echt, veel lastiger dan een echte vergadering.

Pff.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *