Er zijn zo van die dagen…

Er zijn zo van die dagen dat ge mij eigenlijk gewoon beter met rust laat. Op zich ben ik niet slecht gezind, maar ik heb niet veel nodig om te bijten. En hoe merkt ge dat? Awel, er zijn zo wel een paar indicatoren.

  • om half negen ’s morgens een drilboor in mijn tuin, dat is het niet. Ook al is het om eindelijk mijn plantenbak te installeren.
  • een pipo die om negen uur ’s morgens zonder waarschuwing mijn internet platlegt. Ab-so-luut niet goed voor mijn humeur. Maar bon, die mens kon er ook niet aan doen, het ging niet lang duren – duurde effectief niet lang – en ik heb hem dan maar een kop koffie gegeven toen hij me kwam zeggen dat het weer in orde was. Alsof ik dat nog al lang niet had gemerkt :-p
  • Smartschool dat apetraag is. Serieus mensen, als half Vlaanderen op uw servers moet zijn en daar zwaar voor betaalt, dan kunt ge tenminste voor deftig gerief zorgen! Ge moogt altijd eens uw licht gaan opsteken bij openminds.be, die kennen hun vak. Want op een dag als vandaag moogt ge content zijn, daar bij Smartschool, dat ik u niet door mijn scherm kan trekken om u eens goed in uw persoonlijke servers te schoppen.
  • als ik mijn ‘goed gezind’-lijst op Spotify aanzet, kan dat twee redenen hebben. Ofwel ben ik écht goed gezind en loop ik dansend door het huis, ofwel heb ik het nodig. Hard nodig.
  • als ik een deurklink wil vastzetten en net die éne 2.5-inbussleutel verdwenen is…
  • als ik een hoodie aanheb om naar school te gaan. Ene waar ik zo bijna gans kan inkruipen. Géén goed teken.
  • als het buiten compleet schijtweer is en blijft.

Weete? Laat mij met rust vandaag, en ik laat u met rust. Beloofd.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *