20.000 stappen!

Sinds begin april loop ik dus rond met een Fitbit, een bewegingssensor. Het ding telt mijn stappen, en ook de beweging in mijn slaap, zoals ik hier al uitlegde.

Op een luie zaterdag of zondag haal ik met moeite 3000 stappen, zo blijkt, en op een gemiddelde dag kom ik meestal rond de 8.000 uit, en regelmatig ook wel boven de 10.000. Maar op maandag elf mei, nochtans een gewone maandag zonder extra wandeling of zo, heb ik mijn record ruim gebroken: 20.492! Ja, ik heb veel rondgelopen, en ik heb vooral ook het verwilderde stuk grond voor de voordeur proberen kortwieken met de grasmachine. Ik vermoed dat het daaraan ligt, want ik zou het anders echt niet weten.

In elk geval zet dat ding me wel aan om meer te stappen: ik ben er wel gevoelig aan, aan die tracker, en ik ga dus bijvoorbeeld sneller eens heen en weer lopen, of mijn auto op de parking van de winkel wat verder zetten. Stomme dingen, maar het helpt wel.

Tsja.

Nu alleen nog minder eten, zeker?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *